Meniu
Inchidere meniu

Oferă posibilităţi extraordinar de variate. Golf.

 

Oferă posibilităţi foarte variate. Golf.

Golf este automobilul care de multe generaţii încoace influențează decisiv clasa auto pe care a întemeiat-o. La fel și generaţia actuală a modelului Golf pune deja bazele următoarei generații.

Dotări şi Design.

Toate modelele Volkswagen sunt caracterizate prin dotări de înaltă calitate şi prin limbajul clar al designului.

Numeroasele opţiuni de personalizare vă oferă posibilități adiţionale pentru a vă crea automobilul dumneavoastră Golf propriu şi personal. Veţi fi uimit să vedeţi cât de vastă este gama de opţiuni din care puteţi alege.

Exterior Dinamismul întâlneşte eleganţa.

Se vede de la prima privire că este un Golf. Dar la fel ca toate generaţiile acestui model, are trăsături marcante care îl individualizează. De la farurile şi barele de protecţie cu design nou, la grila radiatorului cu aspect dinamic şi la difuzorul din spate sau blocurile optice expresive cu LED din spate.

Interiorul Mai mult spaţiu, pentru mai mult confort.

Spaţiul întâlneşte confortul, calitatea şi tehnologiile de ultimă oră. Iată ce vă oferă Golf la interior. Și toate acestea au un singur scop: să vă asigure călătorii cât mai relaxante.

Leuchten Vă va sări în ochi încă de la prima privire.

Designul atractiv al luminilor modelului Golf atrage priviri admirative - în toate variantele disponibile. Indiferent de versiunea pe care o veţi alege: farurile vă vor asigura o bună vizibilitate.

Jante Pur și simplu frumoase: jantele oferite pentru Golf.

Combinaţia de jante şi anvelope cu care Golf arată cel mai bine este un aspect care ţine de gusturile fiecăruia. În orice caz însă, orice model de jante din aliaj uşor din gama noastră subliniază cu sti și eleganță caracterul sportiv al modelului Golf.

Liniile de echipare

Descoperiţi modelul Golf din diferite perspective.

Dotările opţionale R-Line.

Subliniați latura impunătoare a modelului Golf. Cu dotările R-Line, conferiți exteriorului și interiorului accente și mai sportive.

R-Line

Pachetul R-Line Exterior: pentru a vă exprima şi mai apăsat ambiţiile sportive.

Pachetul R-Line desenează numeroase tușe sportive la exterior și impresionează la interior cu materialele sale de calitate.  

R-Line Exterior

Golf-ul atletic: pachetul R-Line Exterior.

Pachetul R-Line Exterior cu bare de protecţie expresive, difuzor sport, prizele de aer negru gloss și evazări la pasajele roților conferă modelului Golf un look sportiv inconfundabil. 

Pachetul R-Line Sport

Perfect pentru sportivi: pachetul Sport R-Line opţional.

Cu pachetul Sport R-Line, completați dotarea modelului Golf cu funcții și detalii ce îi augmentează dinamismul în manieră atractivă. 

Infotainment.

Ob Sie beim Fahren telefonieren müssen, aktuelle Verkehrsinformationen benötigen, per Navigation Ihr Ziel erreichen wollen oder einfach nur Ihre eigene Musik hören möchten – Ihr Golf bietet Ihnen diverse Möglichkeiten, moderne Technik bequem und unkompliziert zu nutzen.

Dotările multimedia

Radios

Inapoi la overview

Wenn Sie wollen, können Sie damit auch nur Radio hören.

Sie lieben Musik während der Fahrt, möchten aber top informiert sein und nicht auf erstklassigen Komfort verzichten? Dann werden Sie von den beiden zur Wahl stehenden Radios begeistert sein.

Navigaţia

Inapoi la overview

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Sistemele opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac chiar și cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net "Guide & Inform"

Inapoi la overview

Bleiben Sie unterwegs auf dem aktuellen Stand.

Cu serviciile Guide & Inform, găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid.

Car-Net "App Connect"

Inapoi la overview

Volle Konnektivität.

App-Connect - das sind drei innovative Technologien, mit denen Sie Smartphone Apps auf den Touchscreen Ihres Infotainment-Systems bringen: MirrorLink™, Android Audio™ von Google und Apple CarPlay™.

Telefonie

Inapoi la overview

Comunicare mai facilă.

Spuneți ce aveți de zis, dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Sisteme de asistenţă.

Die intelligenten Fahrerassistenzsysteme in Ihrem Golf tragen zu mehr Fahrkomfort bei und können Sie dabei unterstützen, kritische Situationen sehr gut zu bewältigen oder sogar ganz zu vermeiden. Und auch wenn Sie diese Technik nur selten bemerken werden, ist es doch ein gutes Gefühl, zu wissen, dass es sie gibt.

Sisteme de asistenţă

Front Assist şi ACC

Inapoi la overview

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un sistem de asistență care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară pe următorul segment de drum? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist, această dorinţă devine realitate.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Inapoi la overview

Pentru a avansa când traficul pare să stea pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor din trafic. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Park Assist

Inapoi la overview

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura chiar și căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru Golf.

Senzorul Blind Spot

Inapoi la overview

Golf-ul dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional Blind Spot cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite și condiții. La manevrele de ieşire cu spatele din parcare, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Tehnologie.

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Golf se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc mult și cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Motoare

Profitaţi de puterea mare şi de consumul redus.

Motoarele TSI pe benzină şi motoarele TDI diesel sunt concepute pentru a furniza o putere ridicată, la un consum redus. Astfel veţi fi cu siguranţă încântat de performanţele ridicate de care veţi beneficia.

Detalii

Sistemul de management activ al cilindrilor

Economisiţi combustibil.

La sarcini reduse, cel mai probabil că nici nu veţi observa că motorul funcţionează temporar doar cu doi cilindri. Este posibil datorită funcţiei de dezactivare a cilindrilor. Astfel puteţi reduce considerabil consumul de benzină.   

Detalii

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă, inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION oferită ca dotare opţională, veţi putea avansa cu ușurință aproape oriunde. 

Detalii

Configuraţi confortul de la bordul Golf-ului dumneavoastră exact aşa cum vă place.

Dotările de bază sunt deja cuprinzătoare, operarea funcţiilor este extrem de facilă şi multe dotări speciale contribuie la relaxarea dumneavoastră în cotidian.

Pentru sănătatea spatelui dumneavoastră.

Scaunul ergoActive

Reglajele în 14 direcţii pentru ajustarea scaunului sport opţional ergoActive vă asigură un nivel foarte ridicat de confort. Puteţi să adaptaţi scaunul şoferului în funcţie de statura dumneavoastră, pentru a vă proteja astfel spatele. Scaunul inovator are o funcţie de masaj integrată şi dispune de încălzire. 

Detalii

DYNAUDIO Excite

Vă puteţi imagina că muzica ar putea suna mai bine în maşină, decât acasă, din sistemul de sunet HiFi? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet ce depășește toate aşteptările. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul de înaltă calitate. 

Detalii

Optaţi pentru eleganţa atemporală.

Pachetul de piele ecologică.

Savuraţi în fiecare călătorie sentimentul incomparabil al unei ambianţe exclusive. Pentru că vă oferim opţional pentru automobilul dumneavoastră Golf cea mai fină piele ecologică şi, între altele, încălzire în scaune şi volanul multifuncţional.   

Detalii

Active Info Display

Ceasurile analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Astfel puteţi înlocui opţional ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului. 

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen