Golf Das Auto.

Doar cei care cunosc oamenii, pot construi Das Auto.

Am ascultat mai bine, am privit cu atenţie mai mare şi am pus mai multe întrebări, urmărind un singur obiectiv: maşina care să înţeleagă cel mai bine oamenii, care să răspundă cel mai clar la întrebările viitorului şi să-i dea şi de acum înainte denumirea unei întregi clase auto.

Galerie de imagini

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Multimedia

Dynaudio

De bon ton.

Sistemul opţional de sonorizare DYNAUDIO Excite impresionează prin sunetul extraordinar de precis. 400 de W distribuiţi pe opt difuzoare DYNAUDIO de înaltă calitate, optim reglate, garantează un sunet plin şi clar. Deosebit este şi subwoofer-ul performant, care pune în valoare mai ales sunetele profunde de bas.

 

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Sistemele moderne de infotainment, cu touchscreen inclus în echiparea standard, ridică standardele în clasa modelului Golf.

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfeţele opţionale "Comfort" şi "Business" aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control.

Sisteme de asistenţă

ACC şi Front Assist

Puteţi să vă relaxaţi, chiar şi atunci când traficul e aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un asistent care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară înainte? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Asistentul "Park Assist"

Parcare perfectă.

Parcare ca prin minune: asistentul pentru parcare "Park Assist" are capacitatea de a direcţiona, în limitele posibilităţilor sistemului, automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare, identificând în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiune.

Funcţia de selectare a modului de condus

Personalizată şi inteligentă: funcţia de selectare a modului de a conduce.

Cu modelul Golf puteţi să călătoriţi sportiv şi, totodată, economic. Vă doriţi uneori ca maşina dumneavoastră să fie mai sportivă? V-aţi dori să conduceţi cu un consum şi mai redus? Cu funcţia opțională de selectare a modului de conducere, dumneavoastră decideţi, în funcţie de situaţie şi de propriile dumneavoastră dorinţe.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă ajută să aveţi totul în vedere, pentru a putea reacţiona corespunzător, chiar şi în situaţiile din trafic în care nu aveţi vizibilitate bună.

Eficienţă

TDI

Inovatoare şi economice: motoarele diesel.

Dispunând de tehnologia Common-Rail, propulsoarele diesel asigură putere maximă, la un consum minim.

TSI

Inteligente şi directe: motoarele pe benzină.

Inovatoarele motoare TSI pe benzină disponibile pentru modelul Golf sunt caracterizate prin performanţele superioare şi consumul redus.

4MOTION

Cu... roţile pe pământ.

Nu doriţi să renunţaţi la tracţiunea ideală nici pe teren denivelat sau umed? Cu inteligenta tracţiune integrală 4MOTION, disponibilă opţional, acest lucru este aproape oricând şi oriunde posibil.

Confort

Iluminarea ambientală

Toate sunt aşezate în lumina potrivită.

Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interior, cu ajutorul sistemelor de iluminare indirectă, cu lumină albă.

Portbagajul

Încărcaţi rapid şi în siguranţă toate bagajele.

La fel ca pasagerii şi bagajele trebuie să aibă suficient spaţiu. De aceea, soluţiile inteligente de depozitare oferă soluţii optime pentru obiectele mai mici sau mai mari.

Scaunul ergoActive

Pentru mai mult confort: scaunul ergonomic.

Scaunul "ergoActive" pentru şofer cu posibilitate de reglare pe 14 direcţii, oferă condiţii sport, dar şi de confort (dotare opţională).

Sistemul de climatizare "Climatronic"

Îndeplineşte toate dorinţele: sistemul de climatizare pe 2 zone.

Sistemul opţional de climatizare "Climatronic" permite reglarea temperaturii pe 2 zone, cea a şoferului şi cea a pasagerului din faţă.

Pachetul de piele ecologică

Eleganţă atemporală. 

Pachetul opţional de piele "Vienna" conferă interiorului o alură premium. Imediat ce urcaţi la bord, vă întâmpină deja mirosul caracteristic. Astfel, la fiecare călătorie veţi savura senzaţia incomparabilă oferită de această dotare exclusivă.

 

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă