VW Golf Variant:

Radio şi navigaţie

 

Sistemul radio Composition "Colour" inclus în echiparea standard a modelului Golf Variant dispune de un touchscreen color de 12,7 cm şi de 8 difuzoare. Sistemul include CD Player şi are capacitatea de a citi carduri SD, iar prin intermediul interfeţei AUX-IN vă puteţi bucura la bordul maşinii de muzică de pe sursele audio externe (de ex. smartphone-uri).

Sistemul radio opţional Composition "Media" include opt incinte acustice, CD-player şi posibilităţi variate de conexiune:  AUX-IN, USB, cititor de carduri SD. Este inclusă şi o interfaţă Bluetooth pentru telefoanele mobile. Touchscreen-ul color de 14,7 cm structurează optim funcţiile şi informaţiile, permiţând operarea facilă.

 

Fie că doriţi să mergeţi la iarbă verde cu familia, sau să vă croiţi drumul prin traficul urban: sistemele opţionale de navigaţie găsesc de fiecare dată cel mai bun drum spre ţinta pe care o alegeţi.

Sistemul opţional de navigaţie Discover "Media" oferă un touchscreen color de 14,7 cm, opt incinte acustice, unitate CD, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB și interfață Bluetooth pentru telefonia mobilă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover "Pro" este echipat cu un display de 20,3 cm cu senzori de apropiere şi cu comandă vocală. Pentru orientarea optimă, clădirile importante pot fi reprezentate 3D. Cei 10 GB liberi din memoria integrată vă oferă suficient spaţiu pentru stocarea datelor dumneavoastră.

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

Închide

Golf Variant Pentru cei care au planuri mari.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă