Un upgrade retrospectiv? Acum este posibil, în noul Golf.

Funcțiile We Upgrade* pot fi activate simplu, prin Magazinul In-Car din sistemul infotainment. De exemplu, controlul fazei lungi Dynamic Light Assist, iluminarea ambientală, tempomatul adaptiv automat (ACC) și App Connect pot fi activate retroactiv. Ofertele specifice disponibile depind de autovehicul și de model.

 

*Pentru a utiliza funcțiile We Upgrade, veți avea nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, de un contract We Connect valabil și de autentificarea dumneavoastră ca utilizator principal, ceea ce înseamnă conectarea contului dumneavoastră de utilizator cu respectivul autovehicul. Disponibilitatea funcțiilor We Upgrade depinde de echipamentul tehnic și de configurația hardware a autovehiculului dumneavoastră.
Utilizatorul principal poate vizualiza funcțiile We disponibile pentru respectivul autovehicul în Magazinul In-Car.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen