Noul Golf Variant. Rămâneți conectat cu lumea.  

Noul Golf Variant este calea dumneavoastră spre lumea serviciilor digitale de la Volkswagen: veți avea acces la nenumărate servicii Connect* - cu conectivitate deplină chiar de la bun început, la cerere. Odată ce ați finalizat procesul unic de activare și v-ați autentificat cu ID-ul dumneavoastră Volkswagen, utilizarea serviciilor noastre online gratuite, inovatoare, este o joacă de copii.

We Connect face viața de zi cu zi mai plăcută și, de asemenea, mai comodă. Vă oferă acces la toate informațiile importante despre autovehicul și vă furnizează funcții utile și confortabile precum prin apelul în caz de pană, alarma antifurt online sau programarea în service.

Iar aplicația We Connect pentru smartphone vă permite să păstrați perspectiva asupra informațiilor cheie legate de noul dumneavoastră Golf Variant, chiar și atunci când sunteți în mișcare - de exemplu, puteți verifica autonomia rămasă sau dacă toate ușile și geamurile sunt închise. Vă puteți de asemenea utiliza smartphone-ul drept cheie digitală, pentru a vă deschide și porni noul Golf Variant fără a mai trebui să vă căutați cheia.**

*Declinare răspundere We Connect
**Disponibil numai împreună cu sistemul de navigație opțional "Discover Pro" și în combinație cu aplicația We Connect. După achiziționarea funcției și în primii 4 ani de la încheierea contractului dumneavoastră We Connect, puteți solicita patru chei digitale. Dacă doriți să oferiți una dintre cheile dumneavoastră digitale unei alte persoane, identitatea expeditorului va fi verificată prin procesul Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil, cheia digitală este valabilă pe respectivul dispozitiv timp de un an.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen