Vă menține mașina pe bandă. Și pe ceilalți la distanță.  

Funcția opțională Travel Assist vă oferă asistență deosebit de utilă în timp ce vă aflați la volanul autovehiculului dumneavoastră. Aceasta oferă un nivel ridicat de confort la volan* printr-o simplă atingere de buton, asistându-vă în situații de rulare monotone și obositoare:

  • În special pe șosele și autostrăzi aglomerate, Travel Assist vă poate menține mașina pe bandă și poate păstra o anumită viteză, monitorizând simultan și distanța față de autovehiculele care rulează în față.
  •  În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), aceasta vă permite să fiți relaxat în traficul bară la bară. 

* În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit permanent să anuleze sistemele de asistență și nu este degrevat sub nicio formă de răspunderea de a conduce autovehiculul cu atenție.  

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen