Prefect conectat.

Cu pachetul Streaming & Internet*,** în noul dumneavoastră Golf Variant vă puteți bucura de muzica preferată, indiferent unde v-ați afla. Pentru a reda muzică prin streaming, nu este necesară decât o autentificare unică cu datele dumneavoastră de acces actuale, de exemplu pentru Apple Music. Apoi veți avea acces fără a fi necesară utilizarea unui dispozitiv extern. Cu serviciul Internet Radio, toate avantajele radioului prin internet sunt disponibile și în mașina dumneavoastră - ceea ce face căutarea și ascultarea de transmisiuni live și podcast-uri o joacă de copii. Hotspot-ul WiFi integrat vă oferă dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune stabilă la internet și permite navigarea pe până la opt dispozitive.

*Utilizarea serviciilor de streaming necesită trafic de date pentru clientul persoană fizică (pachete de date cu o cartelă eSIM sau prin tethering WiFi) și implică existența unui cont pentru serviciul de streaming în cauză.

** Pentru a utiliza serviciile Streaming & Internet, precum și hotspot-ul Wi-Fi, se pot achiziționa pachete de date de la furnizorul extern de telecomunicații mobile Cubic Telecom, care pot fi utilizate acolo unde există acoperire de rețea, în numeroase țări europene. Informațiile cu privire la prețuri și țările suportate sunt disponibile la adresa https://vw.cubictelecom.com

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen