Experiență acustică la drum  

Noul sistem audio opțional Harman Kardon sound impresionează cu sunetul său sofisticat și designul rafinat, elegant. Creat pentru adevărații pasionați de muzică, cei care doresc să o savureze, nu doar să o asculte în timp de conduc. Vă puteți aștepta la tonuri înalte echilibrate, precum și la bași preciși. Harman Kardon oferă o acustică fără precedent în călătorii și în modelul dumneavoastră Golf Variant.

  • 8 difuzoare
  • Subwoofer
  • Difuzor central
  • Amplificator cu 12 canale
  • Putere totală 480 W

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen