Infotainment pentru toate simțurile   

 

Elementul central al radioului standard Composition este categoric ecranul său tactil de 20,95 cm (8,25 inch). Patru difuzoare oferă un sunet bogat, astfel încât dumneavoastră să puteți savura posturi de radio FM sau muzică în format MP3 sau WMA. Include de asemenea și două interfețe USB tip C și o conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile. Funcțiile opționale We Connect*, We Connect Plus și App-Connect** oferă și mai mult confort. Oferim de asemenea sistemul de sonorizare opțional Harman Kardon, pentru și mai multă plăcere a sunetului.

*Declinare răspundere We Connect
**Declinare răspundere App Connect

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen