Puterea, reproiectată

Noul Golf Variant oferă o gamă variată de motorizări, inclusiv motoare TSI, TDI și TGI, pentru o performanță puternică cu un consum deosebit de scăzut. Combinația dintre capacitatea cilindrică minimă cu turbosuflantă și injecția directă de combustibil creează o transmisie uniformă de putere în aceste agregate de propulsie. Unele modele sunt echipate și cu management activ al cilindrilor, prin care cilindrii sunt decuplați automat imediat ce este nevoie de mai puțină putere. Rularea silențioasă rămâne constantă.

Actualizare importantă: motorul eTSI cu tehnologie mild-hybrid (consum de combustibil, l/100 km: urban x,x / extra-urban x,x / mixt x,x: emisii de CO2 în regim mixt, g/km: xxx; clasa de eficiență: x) Un alternator demaror asigură suport suplimentar pentru motor la pornirea de pe loc și al viteze mici. Frânarea și rularea în regim coasting sunt utilizate pentru încărcarea bateriilor litiu-ion. Astfel se asigură o reducere semnificativă a consumului de combustibil și emisiilor.

Die in dieser Darstellung gezeigten Fahrzeuge und Ausstattungen können in einzelnen Details vom aktuellen deutschen Lieferprogramm abweichen. Abgebildet sind teilweise Sonderausstattungen gegen Mehrpreis. Bitte beachten Sie auch unseren Konfigurator für eine Übersicht der aktuell verfügbaren Modelle und Ausstattungen.

Die Angaben beziehen sich nicht auf ein einzelnes Fahrzeug und sind nicht Bestandteil des Angebots, sondern dienen allein Vergleichszwecken zwischen den verschiedenen Fahrzeugtypen.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen