O perspectivă impecabilă asupra drumului  

 

Farurile opționale IQ.LIGHT - LED matrix cu control avansat al fazei lungi Dynamic Light Assist iluminează șoseaua cu o lumină mai puternică și o rază de acțiune mai mare ca niciodată. Datorită tehnologiei matrix, segmentele de leduri individuale pot fi activate și dezactivate în mod controlat. Avantajul este acela că autovehiculele care circulă din sens opus și autovehiculele care circulă în față sunt detectate cu ajutorul unei camere, atunci când conduceți cu faza lungă. Anumite segmente de leduri sunt stinse, pentru a vă permite să circulați permanent cu faza lungă, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen