Sunetul în urechile dumneavoastră. Traseul în fața ochilor dumneavoastră.  

Sistemul de navigație Discover Pro Light 10 este oferit standard și impresionează prin afișajul său tactil color de 20,3 cm (8 inch) și un sistem de navigație intuitiv online cu afișarea dinamică a indicatoarelor rutiere. Iar cu serviciile mobile online** We Connect* sunteți conectat în mod optim, chiar și atunci când sunteți pe drum. Mai mult, vă puteți bucura și de opt difuzoare, conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile și două interfețe USB (tip C).

* Declinare răspundere We Connect
** Licență We Connect pentru 1 an

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen