Spuneți-i modelului dumneavoastră Golf Variant unde să meargă  

Doriți să ascultați o altă melodie? Să modificați setările sistemului? Să aprindeți sistemul de iluminare? Nicio problemă: operați sistemul de navigație opțional Discover Pro, intuitiv și comod, prin comenzi tactile sau vocale. Acest sistem impresionează și prin afișajul său de 25,4 cm (10,25 inch), hărțile pre-instalate pentru Europa, șase difuzoare și recepție radio FM. Două interfețe USB (tip C), o interfață pentru telefonul mobil prin Bluetooth și pregătirea necesară pentru utilizarea gratuită timp de trei ani a serviciilor We Connect Plus și We Connect, completează experiența infotainment. Ceea ce înseamnă că, dacă doriți, nu veți mai dori nimic.

* Declinare răspundere We Connect

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf Variant

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen