VW Golf Alltrack: Motoare

 

Datorită tehnologiei Common-Rail, motoarele TDI oferite de Volkswagen asigură un nivel maxim de putere, în condiţii de consum redus. Automobilele cu această generaţie de motoare diesel funcţionează cu injecţie directă de combustibil şi cu supraalimentare turbo. Astfel, motorina este injectată dinamic, prin intermediul unei rampe comune. Motoarele TDI sunt caracterizate prin niveluri ridicate de eficienţă, putere şi cuplu. Datorită cuplului ridicat, motoarele susţin un mod de condus sportiv. De asemenea, sunt deosebit de silenţioase.

Inovatoarele motoare pe benzină TSI oferite de Volkswagen înseamnă putere mare, cu cuplu ridicat, în condiţii de consum redus. Aceste motoare permit de asemenea dezvoltarea foarte uniformă a puterii, datorită combinaţiei optime de cilindree redusă, supraalimentare turbo şi injecţie directă, fiind totodată caracterizate de un nivel extrem de ridicat al eficienţei. În acest sens, Volkswagen utilizează tehnologia de Downsizing. Aceasta înseamnă că motoarele generează o putere ridicată, în ciuda reducerii cilindreei. Tehnologia aceasta este în prezent una dintre cele mai eficiente posibilităţi de reducere a consumului de combustibil.

De asemenea, pentru Golf Alltrack, tracţiunea integrală 4MOTION este o dotare standard, asigurând un nivel excelent de tracţiune, inclusiv în condiţii meteo nefavorabile sau pe teren accidentat.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf Alltrack Pentru cei care nu aleg mereu drumurile bătătorite.