VW Golf Alltrack: Interior

 

Bun-venit acasă: designul interior de înaltă calitate al modelului Golf Alltrack fascinează pe loc. Elementele de decor cu finisaj Polar Night Black de pe panoul de instrumente şi consola centrală, precum şi bandourile decorative New Brushed Dark de pe portiere şi de deasupra torpedoului emană lux şi rafinament.

Latura maleabilă a modelului Golf Alltrack este accentuată de tapiţeria textilă de calitate numită Summits, realizată din materiale moi şi totuşi rezistente. Secţiunile laterale vor fi acoperite de material cu aspect de velur, în versiunea opţională de tapiţerie ArtVelours, care vă este oferită în combinaţie cu scaunele ergoActive opţionale. Plafonul interior negru (disponibil opţional), cotiera centrală din faţă, precum şi pedalierul cu aspect de aluminiu şi iluminarea ambientală sporesc rafinamentul la interior, oferind contrastul perfect față de condiţiile de la exterior.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf Alltrack Pentru cei care nu aleg mereu drumurile bătătorite.