VW Golf Sportsvan: Motoare

 

Putere mare, o curbă optimă de dezvoltare a cuplului, consum redus: motoarele TSI pe benzină ale modelului Golf Sportsvan oferă performanţe care asigură plăcerea condusului în orice condiţii, în ciuda capacității cilindrice reduse. La aceste motoare de ultimă generație am reuşit să reducem şi mai mult consumul. Putem să spunem cu mâna pe inimă că veţi beneficia de tehnologie eficientă de ultimă oră.

Plăcerea neîngrădită a condusului, datorită unui propulsor puternic şi eficient, în trei litere: TDI. În multe ţări ale lumii este o marcă înregistrată a companiei Volkswagen AG. TDI este un acronim aplicat pe motoarele diesel cu injecţie directă şi supraalimentare cu turbină. Sistemul de ultimă oră de injecţie a motorinei, numit Common-Rail, asigură o presiune continuă şi în permanenţă putere deplină, în condiţiile unui consum redus. Motoarele TDI ale modelului Golf Sportsvan permit de asemenea  un stil de condus sportiv, mulţumită cuplului ridicat.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf Sportsvan Exterior compact. Interior spaţios.