Golf Sportsvan Exterior compact. Interior spaţios.

Uluitor de practic.

Prima impresie are o mare importanţă, deoarece oamenii îşi creează prima impresie încă din primele clipe. Un avantaj pentru Golf Sportsvan. Pentru că, atrage imediat toate privirile, graţie designului său dinamic, a liniei plafonului care coboară spre spate, precum şi a unghiului lunetei. Dar mai mult, acest însoţitor nu impresionează doar cu valorile sale exterioare, ci are multe de oferit şi la interior.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Multimedia

Radio şi navigaţie

Divertisment de primă clasă.

Golf Sportsvan nu face economie când vine vorba de entertainment: tehnologia de ultimă oră asigură distracţie la drum lung, dar şi în plimbările scurte. Sistemele moderne de infotainment, cu touchscreen inclus în echipare, ridică şi mai mult standardele modelului.

Comandă vocală

Sistemul de infotainment înţelege ce anume vă doriţi.

Comanda vocală vă permite să folosiţi mai rapid şi mai simplu sistemul de infotainment, inclusiv numeroasele sale funcţii. Sistemele opţionale Composition Media şi Discover Media pot fi utilizate opţional cu ajutorul comenzilor rostite.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

 

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

Dynaudio

Un deliciu pentru auz.

 

Specialistul danez pentru sisteme de sonorizare premium, Dynaudio, a analizat modelul Golf Sportsvan şi l-a echipat cu un sistem de sonorizare adaptat special interiorului acestuia.

Sisteme de asistenţă

Asistentul pentru parcare "Park Assist"

Parcare automată.

Astfel de servicii sunt oferite doar de hotelurile de lux: altcineva parchează maşina pentru dumneavoastră. Acum puteţi beneficia zi de zi de acest lux.

ACC - sistemul de reglare automată a distanţei

De departe mai relaxat.

 

Adeseori este stresant să ne adaptăm traficului aflat în continuă schimbare. Sistemul de reglare automată a distanţei ACC poate contribui la menţinerea distanţei faţă de autovehiculul care se deplasează în faţă, în limitele capacităţii sistemului.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

 

Senzorul opţional "Blind Spot" vă ajută să aveţi totul în vedere, pentru a putea reacţiona corespunzător, chiar şi în situaţiile din trafic în care nu aveţi vizibilitate bună.

Eficienţă

Funcţia de selectare a modului de condus

Fiecare şofer este diferit.

 

Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus, Golf Sportsvan se va adapta cu uşurinţă la stilul şi preferinţele dumneavoastră.

Suspensiile adaptive DCC

Şasiul alege reglajele optime pentru fiecare situaţie.

 

Suspensiile adaptive DCC se adaptează stilului dumneavoastră de condus: sportiv, confortabil sau normal. De asemenea, sistemul reacţionează în permanență la condiţiile de deplasare.

Motoare

Profitaţi de puterea mare, la un consum redus.

 

Golf Sportsvan dispune de o gamă largă de diferite tipuri de propulsie, care au totuşi ceva în comun: plăcerea maximă a condusului şi consumul redus, cu emisii exemplare.

Confort

Pachetul de piele ecologică

Eleganţă atemporală.

Pachetul opţional de piele ecologică pentru Golf Sportsvan contribuie la crearea unei ambianţe rafinate.

Accesul în maşină

Urcaţi şi coborâţi cu uşurinţă.

Portierele modelului Golf Sportsvan pot fi deschise foarte larg şi continuu, fără a se opri în poziţii predefinite. Astfel sunt prevenite zgârieturile supărătoare pe vopsea.

 

Parbrizul încălzit

Vizibilitate optimă, chiar şi în timpul iernii.

 

Nu veţi mai avea nevoie de racleta pentru gheaţă: parbrizul încălzit, disponibil ca dotarea opţională, nu are fire vizibile şi nu le prea lasă şanse de izbândă gheţii şi zăpezii.

Trapa panoramică glisantă şi rabatabilă

Perspective uluitoare.

 

Un plafon din sticlă are efecte deosebite asupra interiorului unei maşini. Lumina din abundenţă dă o impresie unică de spaţiu generos.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă