VW Golf GTE:

Radio şi navigaţie

 

Sistemul radio "Composition Media" şi două sisteme de navigaţie vă stau la dispoziţie spre alegere, ca dotare opţională. Aceste sisteme se diferențiază prin numărul de difuzoare şi tipul display-ului, precum şi prin posibilităţile de conectare.

Sistemul radio Composition "Media" este inclus în dotarea standard şi include opt incinte acustice şi conexiune Bluetooth pentru telefonia mobilă. Touchscreen-ul color de 16,5 cm structurează optim funcţiile şi informaţiile, permiţând operarea facilă, mai ales că dispune şi de senzori de proximitate: când degetul se apropie de ecran, simbolurile de pe display sunt mărite, pentru a permite utilizarea mai rapidă şi mai simplă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover "Media" oferă de asemenea un touchscreen color de 16,5 cm, opt incinte acustice, recepţie FM/AM, unitate CD, două slot-uri pentru carduri SD, conector multimedia AUX-IN şi USB și interfață Bluetooth pentru telefonia mobilă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover "Pro" este echipat cu un display de 20,3 cm şi oferă adiţional comandă vocală, precum şi reprezentarea 3D a hărţilor. Comanda vocală permite numirea localităţilor şi a străzilor, în baza cărora sistemul va calcula ruta. De asemenea, sistemul sporeşte confortul utilizării telefonului mobil, care poate fi conectat prin Bluetooth.

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare pentru sistemele radio şi de navigaţie de la Volkswagen

Închide

Golf GTE The new kind of fast.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă