VW Golf GTE: 

Sisteme de asistenţă

 

Sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" cu funcţie City de frânare de urgenţă poate identifica, în limitele posibilităţilor sistemului, situaţiile în care distanţa faţă de autovehiculul din faţă devine periculoasă şi avertizează şoferul în acest sens. În situaţii de urgenţă ajută la frânare şi scurtează distanţa de frânare. Ajutor în cotidian vă oferă asistentul pentru parcare "Park Assist", care manevrează maşina aproape de la sine pe locuri de parcare paralele şi perpendiculare, desigur în limitele posibilităţilor sistemului. Dacă însă preferaţi să direcționați dumneavoastră maşina la parcare, sistemul "Rear Assist" redă zona din spate acoperită de camera video din hayon pe display-ul sistemului radio, respectiv de radio-navigație.   

Tempomatul se va dovedi a fi practic la drum lung, menţinând viteza setată indiferent de înclinarea carosabilului. Asistentul de menţinere a benzii de rulare "Lane Assist" vă poate avertiza, în limitele posibilităţilor sistemului, dacă maşina se află în pericolul de a părăsi neintenţionat banda de rulare. Desigur că şi aici intervine tehnologia înainte ca situaţia să devină periculoasă: se execută o manevră de corectare a direcţiei.

*Vă rugăm să aveți în vedere că toate sistemele acționează în anumite limite tehnice și că în continuare se impune ca șoferul să conducă preventiv și cu precauție.

Închide

Golf GTE The new kind of fast.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă