VW Golf GTE: Interior

 

Starea de bine este asigurată: Interiorul modelului Golf GTE este accentuat de un design sportiv inconfundabil, cu cusături decorative albastre pe volan, schimbătorul de viteze şi pe covoraşe. Designul GTE dinamic este subliniat şi de alte detalii rafinate, precum nuca schimbătorului cu aspect de aluminiu, cu inele albastre şi pedalierul din oţel inoxidabil. Plafonul negru generează în interiorul modelului Golf GTE o atmosferă plăcută, amplificată de inserţiile decorative honeycomb black de pe panourile uşilor.

Pe timp de noapte puteţi crea o atmosferă luminoasă deosebit de plăcută în interiorul automobilului dumneavoastră Golf GTE, utilizând iluminarea ambientală albastră. Aceasta include iluminarea plăcută a mânerelor interioare ale uşilor, iluminarea cotierelor şi benzile luminoase decorative din portierele faţă. Zona inferioară şi lămpile pentru citit sunt iluminate cu LED-uri. Le puteţi ajusta foarte uşor, prin intermediul display-ului central.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.