VW Golf GTE: Design iluminare

 

Light Emitting Diode, adică LED, este o invenţie genială, care nu mai poate lipsi din tehnologia modernă. În comparaţie cu becurile clasice, care transformă mare parte din energie în căldură şi nu în lumină, LED-ul este o adevărată minune în domeniul economiei de energie. La aceasta se adaugă şi faptul că LED-ul are o durată de viaţă mai mare şi o rată mai redusă de defectare.

La Golf GTE veţi găsi diodele luminoase în multe locuri, dar mai ales în faruri şi în blocurile optice din spate. Farurile LED generează o lumină plăcută, similară celei naturale, oferind totodată o bună iluminare a carosabilului. Forma caracteristică a literei C în care sunt aşezate LED-urile reprezintă mai mult decât un simplu element de design, sporind totodată vizibilitatea automobilului dumneavoastră, la fel ca şi frumoasele blocuri optice spate cu LED.

Închide

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă