Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf GTE Dublu propulsează mai bine.

Plăcerea absolută a condusului: la simpla apăsare a unui buton.

Probabil că în mintea fiecărui om se derulează aproximativ aceleaşi imagini, atunci când se gândeşte la 150 kW (204 CP) - puterea maximă disponibilă cu noul Golf GTE. Acest nivel impresionant a putut fi atins cu ajutorul tehnologiei hibride plug-in. O combinaţie de motor pe benzină cu un motor electric care include o baterie de înaltă performanţă ce poate fi încărcată de la priză. Şi un buton, care la cerere îmbină aceste două sisteme, generănd putere maximă. În concluzie, la bordul noului Volkswagen Golf GTE, plăcerea condusului este garantată.

Galerie de imagini

Priviţi-l din toate punctele de vedere

Priviţi-l din toate punctele de vedere

Dotări şi Design

Exterior

Pentru o alură sportivă şi totuşi elegantă.

Automobilul hibrid plug-in Golf GTE nu este doar extraordinar de agil, ci şi deosebit de elegant. Atât partea din faţă cât şi cea din spate sunt marcate de dinamism.

Interior

Savuraţi confortul sportiv de top.

Interiorul modelului Golf GTE impresionează prin designul său sportiv şi rafinat, calitatea superioară a dotărilor şi prin detaliile estetice specifice designului GTE.

Design iluminare

Iluminaţi-vă drumul cu tehnologii mai eficiente.

Economia de energie face parte din caracterul modelului Golf GTE. De aceea, blocurile optice strălucesc prin prisma LED-urilor avansate, care oferă lumină puternică la un consum redus de energie electrică.

Jante

Alergător de cursă lungă sau sprinter? Gama de jante vă oferă ambele opţiuni.

Modestie sau show? Ce tipologie vă caracterizează? Cu jantele oferite pentru noul Golf GTE vă subliniaţi stilul dumneavoastră personal şi ajungeţi în siguranţă la destinaţie.

Multimedia

Radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

La bordul automobilului dumneavoastră Golf GTE, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Este posibil graţie sistemului radio Composition Media oferit ca dotare standard, cu difuzoare excelente, tehnologie care permite utilizarea facilă şi numeroase posibilităţi de conectare.

Navigaţie

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Cele două sisteme opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net Guide & Inform

Mereu informat. Chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Cu serviciile Guide & Inform găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid. 

Telefonie.

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat prin telefon chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfeţele opţionale "Comfort" şi "Business" disponibile în oferta Golf GTE aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control.

Tehnologie

Modul GTE

Apăsaţi butonul pentru a activa modul GTE. Şi veți zâmbi mai larg.

Butonul special: trebuie doar să apăsaţi tasta GTE de la bordul modelului Golf GTE şi veţi avea imediat la dispoziţie puterea maximă. Şi totodată distracţia maximă.

Performanţe

Golf GTE însemnă putere, dar şi eficienţă.

În oraş puteţi să vă deplasaţi în modul pur electric, în depăşirile de pe şosea puteţi utiliza ambele motoare, iar la drum lung, motorul TSI măreşte autonomia. Puternica propulsie hibridă îmbină motorul turbo pe benzină cu motorul electric. Împreună furnizează dinamism şi eficienţă.

Staţiile de alimentare

Cu bateria încărcată ajungeţi mai departe decât v-aţi aştepta.

Bateria motorului electric poate fi alimentată de la priza de acasă sau de la staţiile de alimentare publice. În faţă, sub emblema Volkswagen se află o doză prin care automobilul poate fi conectat la priză cu cablul de încărcare corespunzator atrăgând privirile curioșilor.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Pachetul de piele ecologică

Interiorul va deveni astfel şi mai primitor şi elegant.

Dacă puneţi preţ pe stil şi un caracter clasic şi simplu, pachetul din piele ecologică "Vienna" (opţional) va fi exact pe gustul dumneavoastră.

GTE Sound

GTE arată a distracţie maximă și sună a distracţie maximă.

Cine spune că un hibrid trebuie să fie silenţios? Apăsaţi butonul GTE şi convingeţi-vă de contrariu.

Sisteme de asistenţă

ACC şi „Front Assist“

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

Park Assist

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru Golf GTE.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Paşii următori