VW Golf GTI: Navigaţie

 

Pentru Golf GTI puteţi alege dintre două sisteme de navigaţie oferite ca dotări opţionale. Sistemul Discover Media este echipat cu un touchscreen color de 20,3 cm (8 inchi), cu 8 difuzoare, recepţie radio FM, unitate CD, două sloturi pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB, o interfaţă de telefonie mobilă prin Bluetooth şi actualizări gratuite de soft.

Iar dacă vă doriţi şi mai mult: sistemul de navigaţie Discover Pro oferă chiar şi funcţia inovatoare de control prin intermediul gesturilor. Astfel puteţi trece de exemplu de la un post radio la altul, executând doar un mic gest cu mâna, sau puteţi modifica setări ale maşinii, precum intensitatea de iluminare de la interior. Sistemul mai are un ecran mare, de 23,4 cm (9,2 inchi), care afişează la calitate optimă hărţi 3D. Printre dotările sale se mai numără: opt difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB, precum interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului mobil.

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare corespunzătoare sistemelor radio şi de navigaţie de la Volkswagen

Închide

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă