VW Golf GTI: Jante

Expresia stilului dumneavoastră: de cum veţi intra în peisaj cu jantele din aliaj uşor Brooklyn, veţi atrage toate privirile. Jantele sportive cu anvelope late de 225/45 R 17 subliniază sportivitatea modelului dinamic GTI şi exprimă clar personalitatea puternică a automobilului, conferind profilului modelului Golf GTI o alură inconfundabilă.

Iar opţional puteţi beneficia chiar de şi mai multă sportivitate: de exemplu cu jantele negre gloss din aliaj uşor de 18 inchi Milton Keynes. Iar cei pentru care aceste variante nu sunt încă suficient de ieşite din comun pot să opteze pentru jantele opţionale Brescia din aliaj uşor de 19 inchi cu finisaj gloss şi cu spiţe în formă de Y sau pentru jantele opţionale Santiago din aliaj uşor de 19 inchi cu spiţe gloss încrucişate. Ambele modele de jante provin din gama exclusivă Volkswagen R şi par aproape că plutesc, în ciuda dimensiunilor impunătoare. Dar indiferent de varianta pe care o veţi alege, etrierele roşii caracteristice cu inscripţia GTI vor fi prezente în toate cazurile.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.