VW Golf GTI: Interior

Pole-position pentru design: încă de la deschiderea uşii şoferului vă va încânta decorul pragului, care este iluminat roşu. Imediat ce veţi lua loc pe scaunul sport reglabil pe înălţime, care este echipat cu buzunare pe spătare şi cu tapiţeria textilă Clark în carouri, veţi simţi puterea pură în mâinile dumneavoastră: aceasta va lua forma volanului multifuncţional, teşit în partea de jos şi îmbrăcat în piele. Volanul are decor GTI, iar nuca schimbătorului de viteze are forma caracteristică de minge de golf.

În timp ce conduceţi, puteţi urmări performanţele automobilului dumneavoastră pe Active Info Display. Sau puteţi savura imaginea planşei de bord, cu instrumentele de bord specifice modelelor GTI şi cu inserţiile decorative sportive de pe consola centrală. Această alură extrem de sportivă va fi desăvârşită de pedalierul acoperit cu oţel inoxidabil mat, care permite o precizie similară celor utilizate în motorsport.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Golf GTI Cai putere pentru un puls mai accelerat.