Noul e-up! Complet electric. Complet in fiecare zi.

Pentru viaţa de zi cu zi. Dar niciodată monoton.

Doriţi să încercaţi mobilitatea electrică?  Cu e-up! nimic mai simplu! Motorul său puternic vă asigură plăcerea condusului, cu propulsie pur electrică, fără emisii şi cu o autonomie de până la 160 de kilometri. Descoperiţi acum toate detaliile care fac din e-up! însoţitorul dumneavoastră ideal în cotidian.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Impresionează sustenabil.

Cu până la 160 km fără emisii.

"e" nu înseamnă pentru noi doar electric şi emisii zero, ci de asemenea eficienţă. Pentru că e-up! îmbină un sistem avansat de propulsie electrică şi alte tehnologii inovatoare, oferindu-vă o autonomie de până la 160 de kilometri. Pentru plăcerea sustenabilă a condusului pe drumurile oraşului - şi nu numai.

 

De la A la B cu e.

Iar pentru ca e-up! să fie în permanenţă în mişcare, Volkswagen oferă diferite variante de alimentare, pentru a putea încărca bateria litiu-ion integrată - oricând, cu uşurinţă şi cu suficient curent electric. O variantă este reîncărcarea modelului e-up! de la priza casnică, cu cablul de alimentare pentru încărcarea de acasă. Sau este posibilă încărcarea şi de la staţiile publice de alimentare în curent alternativ, cu un cablu de alimentare corespunzător. Astfel, timpul de alimentare pentru o încărcare completă este între şase şi zece ore. Sau puteţi alege instalarea unui Wallbox la dumneavoastră acasă.  Astfel veţi beneficia de confortul maxim şi de capacitatea de încărcare maxim posibilă de la o instalaţie casnică. Cu această modalitate, timpul pentru încărcare poate fi redus şi acasă, fiind de până la şase ore. Cea mai rapidă variantă de reîncărcare este cea cu curent continuu. Astfel aveţi la dispoziţie un număr tot mai mare de staţii publice de alimentare pe care le puteţi accesa cu e-up! Cu sistemul de încărcare rapidă CCS, timpul pentru încărcarea la 80 % este de doar 30 de minute.

CCS: doză pentru încărcare în curent alternativ şi curent continuu.

Datorită dispozitivului Combined Charging System (CCS), e-up! are nevoie doar de o priză de alimentare pentru încărcarea cu două ştechere diferite: curent alternativ prin cablul de alimentare pentru priza uzuală, pentru staţii de alimentare şi Wallbox, precum şi încărcarea rapidă de la o sursă de curent continuu din staţiile publice de alimentare.

Totul la vedere. Totul la îndemână.

Cele mai importante informaţii la vedere.

Cele mai importante informaţii la vedere: inclusiv informaţiile specifice unui automobil electric, precum consumul, modurile de condus şi de recuperare, autonomia, consumul instantaneu şi mediu, dar şi preview-ul pentru performanţe, indicatorul de stare şi indicatorul de reîncărcare. Datorită structurii clare a panoului multifuncţional de instrumente cu afişaj multifuncţional, sunteţi mereu bine informat, inclusiv la drum. Iar cu sistemul "maps + more" puteţi să vă conectaţi foarte simplu smartphone-ul la automobilul dumneavoastră e-up!

Condiţii climatice mereu optime.

e-up! asigură un climat propice, inclusiv la interior: cu sistemul de climatizare Climatronic, inclus în dotarea standard, care reglează constant temperatura şi împiedică pătrunderea mirosurilor neplăcute în interior.

Nici pe departe monoton.

Interiorul modelului e-up! beneficiază de accente inconfundabile, specifice modelelor noastre electrice.

Vă îmbie să intraţi şi să luaţi loc.

Graţie designului inconfundabil, scaunele integrale ale modelului e-up! nu arată doar bine, ci sunt de asemenea şi foarte confortabile. Materialele utilizate şi prelucrarea de înaltă calitate se fac clar simţite. Cu încălzirea pentru scaune, inclusă în echiparea standard, vă veţi bucura de încă o dotare specială, care dovedeşte clar că la e-up! Confortul se scrie cu C mare şi la interior.

maps + more.

 

e-up! nu impresionează doar în ceea ce priveşte vastele posibilităţi de personalizare, ci şi la capitolul conectivitate modernă. Astfel, de exemplu, smartphone-ul dumneavoastră devine copilotul ideal în cotidian, graţie aplicaţiei gratuite Volkswagen  "maps + more" şi a sistemului radio "Composition Phone" inclusiv suport.

"e" mic, putere mare.

Inovaţie fascinantă.

Odată cu e-up!, Volkswagen aduce viitorul acum şi aici. Şi astfel, clienţii dispun încă de astăzi de un automobil electric sigur, cu tehnologie matură şi mai ales fiabil în cotidian, la standardele de calitate şi confort cu care v-am obişnuit deja. Cum se şi cade unui adevărat Volkswagen.

Motorul.

Prejudecata conform căreia autovehiculele electrice nu au capacitatea de a dezvolta performanţe ridicate este dezminţită de e-up! încă din prima secundă, modelul dezvoltând încă de la început puterea maximă de 60 kW (82 CP) şi cuplul de 210 Nm. Dar şi celelalte valori ale sale sunt convingătoare. V-aţi fi imaginat că energia unei baterii este suficientă pentru deplasarea cu o viteză de până la 130 km/h şi pentru a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 12,4 secunde?

100 km costă cca. 6,32 RON

La 100 de kilometri, e-up! consumă 11,7 kwh, deci doar 6,32 RON (la un preţ la energia electrică de 0,54 RON per kwh). Astfel, e-up! se numără, chiar şi între autovehiculele electrice, printre cele mai eficiente exemplare din specia sa.

e-up!: acum şi în versiunea de buzunar.

De parcă e-up! n-ar fi oricum suficient de inovator, Volkswagen oferă încă un highlight tehnic adiţional: o aplicaţie pentru smartphone, care în combinaţie cu portalul Car-Net (Car-Net e-Remote), permite utilizarea de la distanţă a numeroase funcţii ale automobilului. Aceasta nu este doar foarte confortabil, ci de asemenea vă permite şi să porniţi la drum cu autonomia integrală, precum şi să optimizaţi consumul.

 

->Detalii despre Car-Net

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă