Limitaţi emisiile de CO₂, fără a vă îngrădi mobilitatea.

Cine nu îşi doreşte aer mai curat în oraşe? De e-Golf se vor bucura şi ceilalţi. Dacă veţi alege Golf-ul propulsat electric, veţi contribui la reducerea emisiilor de CO₂ - mai ales dacă veţi utiliza energie electrică din surse regenerabile. Pentru 100 km, automobilul acesta inovator are nevoie în medie de doar 13,2 (16 inchi) până la 14,1 (17 inchi) kWh/100 km*. Se vorbeşte, de asemenea, și de poluare fonică. Şi la această problemă, motorul electric puternic are un răspuns, fiind extrem de silenţios.

*Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare, armonizate la nivel mondial pentru autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure - WLTP). Aceasta este o procedură realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuieşte ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de testare utilizat până la respectiva dată. Având în vedere condiţiile realiste de testare, valorile de consum şi de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. În faza de tranziție la WLTP, trebuie indicate, conform legii, și valorile calculate conform NEDC. Pentru autovehiculele noi, omologate în baza valorilor WLTP, valorile NEDC sunt calculate în baza valorilor WLTP. Baza de calcul pentru impozite și taxe poate diferi în funcție de țară. Detalii puteți găsi la www.volkswagen.at/wltp sau puteți solicita la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen.

Închide
Menü schließen

e-Golf

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team