Cu e-Golf veţi ieşi cu plăcere în lume.

Futurist şi totuşi familiar: designul marcant specific automobilelor electrice Volkswagen oferă, alături de elementele albastre caracteristice, şi numeroase alte detalii atractive, care nu servesc doar aspectului modelului e-Golf. Printre acestea se numără farurile LED cu o lumină similară celei naturale, luminile de zi marcante cu LED cu semnătura caracteristică, în forma literei C, ambele oferind o lumină puternică, în condiţii de consum redus.  

Jantele Astana din aliaj uşor optimizate ca greutate au dimensiunea de 16 inchi şi contribuie la eficientizarea consumului datorită anvelopelor optimizate la rulare. În combinaţie cu eleronul, acestea conferă modelului e-Golf o alură şi mai dinamică, optimizându-i totodată caracteristicile aerodinamice, ceea ce influenţează pozitiv, printre altele, autonomia.

Dar și perspectiva posterioară a modelului e-Golf impresionează durabil: cu blocurile optice spate cu LED şi cu iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare.

*Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare, armonizate la nivel mondial pentru autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure - WLTP). Aceasta este o procedură realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuieşte ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de testare utilizat până la respectiva dată. Având în vedere condiţiile realiste de testare, valorile de consum şi de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. În faza de tranziție la WLTP, trebuie indicate, conform legii, și valorile calculate conform NEDC. Pentru autovehiculele noi, omologate în baza valorilor WLTP, valorile NEDC sunt calculate în baza valorilor WLTP. Baza de calcul pentru impozite și taxe poate diferi în funcție de țară. Detalii puteți găsi la www.volkswagen.at/wltp sau puteți solicita la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Golf

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen