Utilizaţi internetul la bordul automobilului dumneavoastră e-Golf. Iar smartphone-ul dumneavoastră poate prelua rolul de telecomandă.

Cu Car-Net beneficiaţi de avantajele internetului la bordul maşinii dumneavoastră: fiţi mereu atent la trafic, utilizaţi propriile dumneavoastră aplicaţii pentru smartphone şi păstraţi legătura cu departamentul Relaţii Clienți Volkswagen. Iar cu aplicaţia Car-Net e-Remote, puteţi chiar să vă utilizaţi smartphone-ul ca telecomandă pentru automobilul dumneavoastră e-Golf. Pentru că, indiferent unde v-aţi afla, această aplicaţie vă permite să reglaţi de exemplu temperatura de la interior, să porniţi sau să opriţi încărcarea bateriei sau să solicitaţi afişarea autonomiei curente.

Dar Car-Net poate şi mai mult: cu pachetul de servicii Car-Net Guide & Inform, puteţi utiliza date actuale de pe internet. Astfel puteţi, de exemplu, să aflaţi foarte rapid când se formează un ambuteiaj sau, cu funcţia de căutare a destinaţiilor speciale, puteți găsi hoteluri, restaurante sau staţii de alimentare.

Cu funcţia Car-Net App-Connect (dotare standard) puteţi să conectaţi smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul multimedia şi să folosiţi anumite aplicaţii cu ajutorul touchscreen-ului. Incluse, de asemenea, în echiparea standard, serviciile opţionale Car-Net Security & Service vă oferă, printre altele, funcţia de apel de urgenţă. Iar cu Volkswagen CarStick, oferit opţional, împreună cu card-ul dumneavoastră SIM, puteţi chiar să creaţi o conexiune WiFi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen. 

Detalii

*Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare, armonizate la nivel mondial pentru autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure - WLTP). Aceasta este o procedură realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuieşte ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de testare utilizat până la respectiva dată. Având în vedere condiţiile realiste de testare, valorile de consum şi de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. În faza de tranziție la WLTP, trebuie indicate, conform legii, și valorile calculate conform NEDC. Pentru autovehiculele noi, omologate în baza valorilor WLTP, valorile NEDC sunt calculate în baza valorilor WLTP. Baza de calcul pentru impozite și taxe poate diferi în funcție de țară. Detalii puteți găsi la www.volkswagen.at/wltp sau puteți solicita la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen