Gândiţi și acționați eco. Ajungeţi mai departe.

La utilizarea în viața de zi cu zi, puteţi avea grijă ca autonomia mixtă de maximum 231 km* (WLTP) a modelului e-Golf să nu rămână doar o valoare teoretică, pentru că cele două moduri de condus vă permit să influenţaţi direct autonomia, accelerarea şi viteza maximă.

În modul ECO+, puteţi să obţineţi cel mai uşor autonomia de 231 km* (WLTP). Modul ECO este opţiunea ideală pentru cei care pun mare preţ pe agilitate şi confort. Când bateria prezintă un nivel de încărcare corespunzător, sunt desigur posibile viteze mai mari în ambele moduri. De exemplu, pentru depăşiri şi sprinturi scurte.

*Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare, armonizate la nivel mondial pentru autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure - WLTP). Aceasta este o procedură realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuieşte ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de testare utilizat până la respectiva dată. Având în vedere condiţiile realiste de testare, valorile de consum şi de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC. În faza de tranziție la WLTP, trebuie indicate, conform legii, și valorile calculate conform NEDC. Pentru autovehiculele noi, omologate în baza valorilor WLTP, valorile NEDC sunt calculate în baza valorilor WLTP. Baza de calcul pentru impozite și taxe poate diferi în funcție de țară. Detalii puteți găsi la www.volkswagen.at/wltp sau puteți solicita la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

e-Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen