Meniu
Inchidere meniu

e-Golf

e-voluţia automobilului continuă! e-Golf.

Mai ales pentru drumuri scurte, ca de exemplu în oraş, propulsia pur electrică este soluţia optimă de mobilitate. Dar cu e-Golf puteţi ieşi fără griji și din oraş, pentru că autonomia sa mixtă este de 231 km (WLTP*).

Tehnologie

Automobilul dumneavoastră e-Golf (consum energie electrică, kWh/100 km: mixt între 13,2 (16 jante) și 14,1 (17 inchi); emisii mixte de CO₂, g/km: 0)* se ridică la exigențele vremii actuale: motorul electric puternic, aproape complet silenţios, asigură o accelerare impresionantă şi permite totodată condusul eficient. Iar sistemul inteligent de reîncărcare simplifică realimentarea modelului e-Golf.

 

Sistemul de propulsie electrică
Autonomia
Variante de încărcare
Sustenabilitatea
Sistemul de propulsie electrică
Autonomia
Variante de încărcare
Sustenabilitatea

În pas cu vremurile.

Condusul cu motor electric este mai incitant decât aţi putea crede. Pentru că încă de la prima rotaţie a motorului, acesta îşi dezvoltă cuplul maxim şi accelerează continuu, datorită transmisiei sale cu o singură treaptă de viteză.

Gândiţi eco. Ajungeţi mai departe.

Cu e-Golf puteţi să călătoriţi pe o distanță de până la 231 km (conform condițiilor mixte WLTP)*. Funcţia de selectare a modului de condus vă poate ajuta să conduceţi deosebit de economic, sau să optimizaţi reglajele maşinii în sensul sporirii sportivităţii sau a confortului.

Reîncărcarea unui e-Golf este cât se poate de simplă.

Dumneavoastră decideţi cum vă reîncărcaţi automobilul e-Golf, alegând una din diferitele modalităţi disponibile.

Limitaţi emisiile de CO₂, fără a vă îngrădi mobilitatea.

e-Golf este un automobil care răspunde cerințelor prezentului.

Exterior
Interiorul
Lumini
Jantele din aliaj uşor
Exterior
Interiorul
Lumini
Jantele din aliaj uşor

Cu e-Golf veţi ieşi cu plăcere în lume.

Se vede imediat că aveţi un Golf foarte special. Designul specific automobilelor electrice, cu semnătura luminoasă aparte, creionată din LED-uri, elementele albastre de design şi elementele de optimizare a caracteristicilor aerodinamice conferă automobilului acesta electric un caracter aparte.

Bucuraţi-vă de designul modern şi de operarea intuitivă.

La e-Golf nu doar propulsia este avangardistă. Astfel, la interior veţi găsi elemente de design rafinate şi o prezentare clară a informaţiilor specifice automobilelor electrice.

Iluminaţi-vă drumul cu tehnologii mai eficiente.

Economia de energie face parte din caracterul intrinsec al modelului e-Golf. De aceea, blocurile optice strălucesc prin prisma LED-urilor avansate, care oferă lumină puternică, la un consum redus de energie electrică.

Roțile vă ajută să economisiţi energie.

Jantele standard de 16 inchi Astana din aliaj uşor cu caracteristici aerodinamice optimizate şi cu anvelope cu suprafaţa de rulare optimizată subliniază caracterul ecologic al modelului e-Golf, ce se deplasează local cu emisii zero.

Navigaţia
Car-Net
Telefonie
Navigaţia
Car-Net
Telefonie

Un simplu gest este suficient pentru a menţine cursul.

Cu greu aţi putea găsi un sistem multimedia care să ofere mai mult decât sistemul opţional de navigaţie Discover Pro: de la controlul inovator cu ajutorul gesturilor, la funcţiile extraordinare de entertainment şi posibilităţile variate de conectare şi reprezentarea excelentă a hărţilor de navigaţie.

Internetul este o prezență obișnuită în e-Golf. Iar smartphone-ul dumneavoastră vă poate deveni telecomandă.

La Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Astfel, smartphone-ul dumneavoastră poate fi utilizat şi ca telecomandă pentru automobilul dumneavoastră e-Golf.

Erleichtert Ihnen die Kommunikation.

Spuneți ce aveți de zis, dar nu luaţi mâinile de pe volan. e-Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Sisteme de asistență

Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru e-Golf contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi complet. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Front Assist şi ACC
Traffic Assist și Emergency Assist
Blind Spot-Sensor
Front Assist şi ACC
Traffic Assist și Emergency Assist
Blind Spot-Sensor

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Cu optionalul ACC sunteti mai relaxat la drum. Sistemul de asistenta Front Assist, ce intra in echiparea standard a masinii, vine cu franare de urgenta si detectarea pietonilor.

La Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Astfel, smartphone-ul dumneavoastră poate fi utilizat şi ca telecomandă pentru automobilul dumneavoastră e-Golf.

Maşina dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional Blind Spot cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite și condiții. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confort

La bordul modelului e-Golf beneficiați de confort optim. Dotările de bază sunt deja cuprinzătoare, operarea funcţiilor este extrem de facilă şi multe dotări speciale contribuie la relaxarea dumneavoastră în cotidian.

Confort scaune
Confortul la condus
Pachet piele ecologică Vienna
Active Info Display
Confort scaune
Confortul la condus
Pachet piele ecologică Vienna
Active Info Display

Relaxat

Având un design inteligent, scaunele modelului e-Golf nu plac doar privirii, ci oferă, de asemenea, un nivel optim de confort. Mai ales la drum lung, nivelul constant ridicat de confort este binevenit.

Ajungeţi mai relaxat la destinaţie.

Sistemul standard de climatizare Air Care Climatronic şi Active Info Display transformă orice călătorie cu e-Golf într-o experienţă cu adevărat specială.

Transformați interiorul în lounge.

Propria zona de confort! Țapiteria optională din piele Vienna acoperă scaunele confortabile ale soferului și insoțitorului într-un mod subtil si calitativ, asigurând un interior de clasă inaltă.

Vedeţi informaţiile care vă interesează.

Ceasurile analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Astfel, acum puteţi înlocui ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie, căci inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen