Noul Tiguan Atractiv. Inovator.

Lasă o impresie puternică.

Contururi clare, linii bine definite: Cu designul său marcant, Tiguan se prezintă cu o alură plină de forţă. O apariție care promite multe. Iar Tiguan nu rămâne dator. Numeroase elemente de design continuă noul limbaj al formelor cu coerenţă şi la interior. Iar graţie serviciilor de conectivitate, vă aflaţi întotdeauna în pole-position, inclusiv pe autostrada informaţiilor. Cu tehnologiile sale de ultimă oră, posibilităţile variate de personalizare şi caracteristicile dinamice excelente, Tiguan vă susţine în tot ceea ce doriţi să realizaţi - fie că drumul într-acolo este off-road, on-road sau on-line.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Multimedia

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Tiguan garantează entertainment de cea mai bună calitate, pe toate drumurile. Iar aceasta nu se datorează doar calităţilor sale de off-road. Convingeţi-vă.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.*

Sisteme de asistenţă

"Area View"

Vedere panoramică.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

"Park Assist"

Parcare fără stres.

Mai ales în cazul locurilor de parcare strâmte, manevrarea poate deveni o operațiune extrem de supărătoare. Cu asistentul opţional pentru parcare Park Assist, dumneavoastră mai trebuie să acţionaţi doar pedala de acceleraţie şi pe cea de frână, în timp ce supravegheaţi zona din jurul maşinii.

"Trailer Assist"

Manevrare fără nervi.

La mersul în marşarier cu remorcă, cei fără exerciţiu trebuie să-şi schimbe complet punctul de vedere, pentru a putea manevra corect maşina şi remorca.

 

"Lane Assist"

Mereu pe calea cea bună. 

Mai ales la drum lung sau pe rute monotone, concentrarea şoferului poate să scadă. La părăsirea neintenţionată a benzii de rulare,  asistentul activat de menţinere a benzii de rulare Lane Assist vă poate avertiza şi poate interveni cu o măsură de corecţie asupra direcţiei.

Eficienţă

Puterea de tracţiune

Dacă doriţi să puneţi mai mult în mişcare.

Tiguan nu se caracterizează doar prin puterea sa mare de atracţie, ci şi prin puterea sa de tracţiune ridicată. SUV-ul acesta compact poate tracta sarcini de până la 2,5 tone (cu frâne, la o înclinare de 12%¹), în funcţie de motorizare.

ACT - Sistemul de management activ al cilindrilor

Nu consuma mai mult decât este necesar.

Sistemul ACT de management activ al cilindrilor optimizează eficacitatea motorului, dezactivând doi cilindri poziționați central, în situaţiile în care se impune doar o putere mai redusă a motorului.

4MOTION Active Control

Echilibrat. 

La Tiguan, cele mai variate condiţii meteo şi călătoriile pe teren dificil fac pur şi simplu parte din plăcerea condusului, mai ales dacă echipaţi maşina cu un motor cu tracţiune 4MOTION. Iar pentru ca în astfel de situaţii toate sistemele să se poată adapta şi mai bine condiţiilor, vă este oferit şi sistemul 4MOTION Active Control, pe care îl puteţi utiliza prin intermediul comutatorului rotativ cu tastă.

4MOTION

Stabilitate. 

Tiguan este disponibil opţional cu 4MOTION. Aceasta înseamnă: tracţiune integrală permanentă de ultimă generaţie, care permite distribuirea cuplului la fiecare roată în parte, în funcţie de necesar.

Confort

Head-up-Display

Mereu informat. 

Dacă optaţi la Tiguan pentru Head-up display, în câmpul vizual imediat al şoferului, pe un display transparent, sunt proiectate informaţii relevante pentru condus.

 

Active Info Display

Cu tehnologia potrivită.

La Tiguan, Active Info Display este inclus în standard pentru linia de echipare Highline. Permite redarea variabilă a informaţiilor importante, pe un display color de dimensiuni generoase.

 

Siguranţă şi confort

Mai multă relaxare. 

Luaţi loc într-un SUV care, graţie numeroaselor funcţii şi dotări de care dispune, vă va da un sentiment liniştitor de siguranţă.

 

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă