Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Active Info Display.

Cu noul afişaj Active Info Display (dotare opţională), beneficiaţi de avantajele unui panou multifuncţional de instrumente, dar pe un display TFT color de înaltă rezoluţie, de 26 cm (10,25 inchi). Rezoluţia şi contrastul ating niveluri ridicate, culorile sunt intense şi luminozitatea optimă. De asemenea, aveţi posibilitatea de a selecta din mai multe moduri de afişare. Puteţi selecta şi afișarea unor date adiţionale, suplimentar faţă de cele clasice precum turaţia, viteza şi kilometri.

Volanul multifuncţional şi sistemul multimedia vă permit să faceţi setările dorite: după cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie, puteţi vedea harta de navigaţie pe întregul display sau puteţi solicita afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului. În locul afişajelor circulare, puteţi opta pentru afişarea pe întreaga suprafaţă a informațiilor privind melodia pe care tocmai o ascultați de pe MP3-player-ul dumneavoastră sau a datelor de contact ale persoanei cu care vorbiţi la telefon. Sau puteţi selecta o combinaţie între harta de navigaţie şi afişajul funcției media. 

 Aveţi posibilitatea de a configura până la trei moduri de afişare, folosind sistemul multimedia. Apoi le puteţi salva şi la puteţi selecta de la volanul multifuncţional. De asemenea, aveţi la dispoziţie adiţional şi un mod de afişare clasic. În acest mod veţi vedea varianta obișnuită a afişajelor: display-ul multifuncţional al computerului de bord, între turometru şi vitezometru.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.