Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Polo beats

Sound: check. La orice petrecere bună, cineva se ocupă de sunet. Pe şosea, această sarcină este preluată de noul Polo beats. Cu sistemul său puternic de sunet "beats", de 300 de waţi, vă veţi bucura, oriunde aţi fi, de experienţe sonore excelente. Iar aceasta nu se poate doar auzi, ci se poate şi vedea, deoarece însemnele sale inconfundabile "beats" rafinează, de asemenea, designul: check.

Highlights

Mai mult bass?

Sistemul de sunet

Daţi muzica la maximum şi bucuraţi-vă de basul care pune pe oricine în mişcare. Polo beats este echipat cu un sistem de sunet produs de specialistul audio Beats Electronics, renumit în întreaga lume datorită mărcii sale de căşti audio: beats by Dr. Dre.

Nu doriţi să vă confundaţi în mulţime?

Exterior

Cu Polo beats, puteţi să mergeţi pe propriul drum. Foliile sale îl fac inconfundabil. Oglinzile exterioare reprezintă un contrast atractiv la culoarea caroseriei. Iar jantele din aliaj uşor de 16 inchi "Torsby" conferă accente sportive.

 

Urcaţi la bord! Începe petrecerea!

Interiorul

Alături de sistemul de sunet, şi designul interior al modelului Polo contribuie la buna dispoziţie de la bord. De la tetiere şi până la covoraşe, veţi fi răsfăţat, împreună cu pasagerii dumneavoastră, de designul special, specific versiunii beats.

Mulţi vă vor invidia pentru acest loc.

Scaune

Luaţi loc acolo unde şi starurile ar sta cu plăcere. Pentru că în partea din faţă a modelului Polo beats, sunt instalate două scaune sport, pe care este aplicată emblema beats.

Pașii următori