Exclusivitate şi rafinament.

Linia de echipare "Elegance"

Exteriorul modelului Touareg Elegance devine şi mai atractiv, datorită jantelor din aliaj de 18 inchi şi a bandourilor cromate de pe grila radiatorului, de la geamurile laterale şi de la praguri. La interior domină nuanţele reci de gri şi albastru şi negrul rafinat, de exemplu, la elementele de decor din aluminiu şi la pachetul de piele ecologică Vienna¹, cu cusături decorative gri deschis. Opţional puteţi să amplificaţi şi mai mult atmosfera premium de la interior, alegând pachetul de piele ecologică Savona², care include scaunul confortabil Confort pentru şofer şi pasagerul din faţă, precum şi inserţiile decorative Silver Birch din lemn preţios.

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele ecologică ”Vienna".

Secţiunile centrale şi secţiunile interioare ale părţilor laterale sunt acoperite cu piele ecologică "Savona"

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.