Cufundaţi interiorul în culoarea dumneavoastră preferată!

Iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală cu lumină albă indirectă creează o atmosferă plăcută la bordul modelului Touareg. Opţional, iluminarea ambientală este disponibilă cu mai multe culori. Dacă optaţi pentru această dotare, atunci puteţi selecta din 30 de culori diferite, în funcţie de starea dumneavoastră de spirit şi de preferinţele pasagerilor. Ce ziceţi de verde închis sau de un albastru elegant? Sau poate mai bine un roşu puternic? Aceste culori vor ilumina bordul, consola centrală şi portierele. La fel, şi lumina indirectă vă avea aceeaşi culoare. Şi mai impresionant: culoarea va fi preluată şi de afişajul digital, dacă aţi optat pentru Innovision Cockpit.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.