Asistență în traficul îngreunat.

Asistentul pentru ambuteiaje

Mai mult confort, chiar şi în ambuteiaje: asistentul opţional pentru ambuteiaje (Traffic Jam Assist) permite condusul confortabil în coloanele din blocajele din trafic şi poate ajuta la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor din trafic. Sistemul poate menţine automobilul pe banda de rulare şi poate controla automat acceleraţia şi frâna.1

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.