Începeți-vă ziua energizat la maximum.

Managementul bateriei.

Încărcarea modelului Passat GTE (Consum combustibil în l/100 km: mixt 1,8 - 1,7; consum energie electrică în kWh/100 km: mixt 13,9 - 13,4; emisii de CO₂ mixte în g/km: 40 - 38, clasa de eficienţă: A)1  este la fel de simplă ca înlocuirea unui bec: bateria motorului electric poate fi alimentată de la priza de acasă sau de la staţiile de alimentare în regim public. După circa 6:15 ore, acumulatorul litiu-ion este complet reîncărcat. Iar dacă folosiţi o staţie publică de alimentare sau Wallbox-ul disponibil opţional, încărcarea este posibilă chiar în 4 ore.

Autonomia, informațiile privind consumul și emisiile sunt încă valori estimative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Noul Passat GTE