Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

VW Autovehicule Comerciale Pregătite pentru orice.

Soluţii individualizate pentru orice situaţie

Bine ați venit în universul Volkswagen. Pe pagina web a mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale din România găsiţi informaţii utile cu privire la modele, oferte, consiliere şi achiziţie, precum şi service şi accesorii.

Detalii tehnice și oferte pentru Volkswagen Crafter, Volkswagen Caddy și VW Amarok, cele mai performante autoutilitare Volkswagen. Configuratorul de automobile vă stă la dispoziție pentru a defini autoutilitara Volkswagen ideală pentru necesitățile dumneavoastră. 

Alegeți modelul preferat din lista de automobile VW comerciale cu livrare imediată și aflați în doar câteva secunde dacă autovehicolul ales se află în stoc.Modelele sunt disponibile în rețeaua noastră de distribuitori autorizați Volkswagen. Pentru a vizita și a testa modelul ales este suficient să căutați cel mai apropiat dealer Volkswagen folosind motorul de căutare din pagina de Autovehicule Comerciale Volkswagen. 

Tot aici puteți consulta ofertele speciale Volkswagen și cataloagele complete în format pdf cu detalii tehnice și toate informațiile de careaveți nevoie pentru a hotărî ce model corespunde cel mai bine necesităților dumneavoastră.

Informații complete despre autoutilitarele marca Volkswagen disponibile la distanță de un click. Intrați acum în universul Volkswagen Vehicule Comerciale și aflați toate informațiile de care aveți nevoie.