VW e-Golf: Navigaţie

 

Sistemul de navigaţie Discover Pro este sistemul multimedia pentru cei deosebit de pretenţioşi. Inovatoarea funcţie de control prin intermediul gesturilor vă permite să navigați confortabil în meniul principal sau să treceţi de exemplu de la un post radio la altul sau de la o melodie la alta.

Sistemul are un touchscreen TFT color de 23,4 cm (9,2 inchi) pentru redarea excelentă a hărţilor 3D şi oferă opţiuni excelente de conectare, având o mufă USB, două sloturi pentru carduri SD şi interfaţă Bluetooth. Dispune de asemenea de unitate CD compatibilă MP3 şi WMA, precum şi de recepţie radio FM şi de 8 difuzoare.

Alte dotări şi funcţii interesante: funcţia de comandă vocală reacţionează la rostirea denumirilor de localităţi şi străzi şi calculează ruta conform instrucţiunilor. Tehnologia Bluetooth permite convorbiri telefonice mai confortabile. Iar memoria flash are mai mult decât suficient spaţiu pentru cei cinci ani de actualizări gratuite ale softului de navigaţie.

 

Aici găsiţi materiale pentru descărcare şi actualizare corespunzătoare sistemelor radio şi de navigaţie de la Volkswagen

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

e-Golf e-Voluţia automobilului continuă.