Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Aprecieri şi reclamaţii Altele

Bine ați venit în secțiunea Info Volkswgen. Doriți să solicitați sau să ne transmiteți informații despre Volkswagen și nu găsiți pagina potrivită de contact? Vă invităm să folosiți formularul general de contact Volkswagen de mai jos. 

Solicitarea dumneavoastră este importantă pentru noi și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Prin intermediul formularului de contact Volkswagen ne puteți transmite aprecieri, reclamații, întrebări despre modele noastre, oferte și promoții, rețeaua de distribuitori și service. 

Vă rugăm să completați câmpurile semnalizate cu * pentru a vă putea răspunde cât mai complet, precis și rapid. Timpul dumneavoastră este important pentru noi.

Care sunt informaţiile pe care doriţi să le transmiteţi?

Vă rugăm să înregistraţi informaţiile dumneavoastră de contact:

Volkswagen apreciază încrederea dumneavoastră. Vă asigurăm că datele de contact transmise de dumneavoastră sunt stocate exclusiv pentru a vă oferi răspunsurile și informațiile  solicitate şi nu vor fi comunicate terţilor. Mai multe detalii regăsiți în politica de prelucrare date personale