VW Arteon: Telefonie

 

Cu cele două interfețe opţionale pentru telefonie, calitatea convorbirilor este ridicată, deoarece sistemele dispun de procesor digital de voce, microfon de calitate superioară în plafon, utilizând, de asemenea, difuzoarele maşinii. Recepţia este optimă chiar şi în condiţii nefavorabile, datorită conectării la antena exterioară.

Pentru a nu fi distras în timp ce conduceţi, puteţi iniţia apeluri folosind comanda vocală sau puteţi solicita să vi se citească SMS-urile. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth, puteţi asculta muzică de pe smartphone-ul dumneavoastră, prin intermediul sistemului de sonorizare al maşinii.

Pregătirea "Comfort" permite conectarea telefonului mobil la antena exterioară, în baza sistemului inductiv. La bord se află un spaţiu optim pentru păstrarea telefonului mobil, iar dumneavoastră faceţi economie, nemaifiind nevoie să cumpăraţi un suport special pentru telefon.

La varianta Premium, puteţi transfera convorbirile telefonice începute în afara maşinii la dispozitivul hands-free, prin Bluetooth®, cu condiţia ca smartphone-ul dumneavoastră să fie compatibil Bluetooth® şi remote SIM Access Profile (rSAP). Operarea se face în acest caz prin comandă vocală, cu ajutorul volanului multifuncţional sau prin intermediul sistemului multimedia. Ca alternativă, puteţi introduce, de asemenea, o cartelă SIM adiţională, cu abonament, în slot-ul dedicat al sistemului multimedia. Iar hotspot-ul WiFi integrat vă permite dumneavoastră şi pasagerilor să utilizaţi internetul la drum.

Detalii despre sistemele de telefonie mobilă oferite de Volkswagen

 

 

În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Departamentul Accesorii Originale Volkswagen vă recomandă în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date!

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.