Inchidere meniu

SUV-ul complet electric ID. 4¹⁾

Următoarea generație de SUV-uri este aproape

 

Următoarea generație de SUV-uri este aproape

Versatil ca un SUV,
sustenabil ca un ID.

Noul ID. 4 îmbină tot ce este mai bun din două lumi: versatilitatea unui SUV modern și performanța sustenabilă a unui autovehicul electric. Pentru toți cei care vor totul. Fără compromisuri.  

 

Aruncați o privire
în viitor

Un SUV redefinit:
modelul complet electric ID. 4

Design futurist

 

ID. 4 poate fi recunoscut ca SUV cu design futurist încă de la prima privire. Adus la viață de inginerii și designerii care îndrăznesc să creadă în puterea ideilor mărețe și sunt dispuși să exploreze căi necunoscute. 

 

 

Performanță sustenabilă

 

Un SUV cu accelerația unei mașini sport. Și, datorită motoarelor electrice moderne și tehnologiei bateriilor, este și sustenabil. Un sentiment electrizant.

 

 

Sisteme inteligente de asistență pentru șofer

 

Datorită celei mai recente tehnologii în materie de recunoaștere vocală, ID. 4 înțelege comenzi vocale, iar sistemele sale inteligente de asistență pentru șofer fac călătoria și mai comodă. Aceste caracteristici vă permit să vă concentrați asupra a ceea ce vă place cel mai mult: condusul.

 

 

Arta explorării căilor necunoscute

Nonotak Studio este un proiect comun de instalații și spectacol fondat de Noemi Schipfer, artist vizual și Takami Nakamoto, arhitect. Descoperiți felul în care acest duo creativ interpretează noul ID. 4 într-un mod artistic.   

1) prototip camuflat

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen