Distanţa este esenţială la condus.

ACC cu Front Assist

Sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu ajustarea anticipativă a vitezei vă ajută să menţineţi viteza maximă pe care aţi setat-o anterior1 , precum și păstrați o distanță confortabilă față de vehiculul din față, distanță pe care o puteți, de asemenea, seta după preferințe.2  Funcția de ajustare anticipativă a vitezei adaugă la toate acestea și asistența pentru viteză și pe cea pentru deplasarea în viraje. Sistemul vă ajută să evitaţi depăşirile de viteză, deoarece ține seama de limitările legale.2  De asemenea, sistemul adaptează viteza mașinii în funcție de viraje, intersecții și sensuri giratorii, folosindu-se în acest sens de datele furnizate de navigație.2  Astfel, confortul va fi sporit, iar consumul de combustibil va fi redus.

Limitatorul de viteză ajută șoferul să nu depășească viteza maximă1  pe care șoferul a selectat-o în prealabil2.

Până la max. 250 km/h.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că se impune în continuare ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.1

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu
Start Video

Acum la distribuitorul dumneavoastră Volkswagen. Noul Touareg.