La dispoziţia dumneavoastră: sistemul de comandă vocală.

Sistemul de comandă vocală

Cu sistemul intuitiv de comandă vocală, vă puteţi folosi vocea pentru a controla sistemul radio, telefonul şi sistemul de navigaţie al automobilului dumneavoastră.

Puteţi purta un dialog natural cu sistemul de comandă vocală, fără a fi nevoit să învăţaţi mai întâi anumite comenzi fixe. Iar în timpul dialogului, puteţi să vă păstraţi privirea asupra drumului. Vă veţi putea astfel bucura şi mai mult de călătoriile dumneavoastră cu maşina, deoarece puteţi controla volumul sistemului dumneavoastră radio şi telefonul, puteţi selecta contactele din agendă şi numerele de telefon ale acestora, folosind exclusiv comenzi vocale.

Serviciile on-line opţionale We Connect Plus pot fi de asemenea, utilizate cu uşurinţă prin comandă vocală. Apoi puteţi obţine informaţii on-line cu privire la destinaţiile dumneavoastră favorite, puteţi, de exemplu, afla orarul parcărilor sau preţurile la combustibil ale diferitelor staţii de alimentare.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Passat. Bucuraţi-vă la maximum de fiecare clipă.

Start Video