Park Assist.

Parcare precisă.

Cu Arteon, manevrele care impun precizie devin mult mai simple. Sistemul Park Assist, disponibil opţional, calculează, în anumite limite și condiții, dacă maşina încape pe locul de parcare liber. Când semnalizaţi, sistemul identifică partea de drum pe care doriţi să parcaţi. Dumneavoastră vă ocupaţi de acceleraţie, ambreiaj şi frâne, în timp ce Park Assist direcţionează automat maşina pe locul de parcare paralel sau perpendicular. Iar apoi, sistemul poate direcţiona din nou maşina, la ieşirea de pe locul de parcare.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.