VW Arteon: Car-Net Security & Service

Utile atât în situaţiile cotidiene, cât şi în cazurile de urgenţă: serviciile Car-Net Security & Service¹, incluse în dotarea standard, vă susţin cu date utile şi cu o legătură directă cu departamentul Relaţii Clienți Volkswagen.

Când trebuie făcută următoarea verificare? Cât combustibil mai am în rezervor? Mai ales atunci când un autovehicul este utilizat de mai multe persoane, este bine de ştiut că puteţi găsi simplu şi on-line răspunsul la aceste întrebări. Graţie serviciilor Car-Net Security & Service¹, pe portalul web puteţi accesa numeroase informaţii importante despre automobil.

Iar tehnologia aceasta va fi cel puţin la fel de utilă şi în timpul călătoriilor: când sistemul înregistrează un accident, va iniţia automat contactarea departamentului Relaţii Clienți Volkswagen, în anumite limite și condiții. Pe această cale, este de asemenea posibilă solicitarea ajutorului la faţa locului, în funcţie de situaţie. Astfel pot fi transmise şi informaţii, de exemplu, despre automobil, numărul persoanelor din automobil sau de la fața locului. Prin comandă vocală, şoferul poate fi consiliat şi ajutat până la sosirea serviciilor de urgenţă.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.