Car-Net App-Connect

Opţional, puteţi beneficia acum de accesul facil la aplicaţiile1 utile de pe smartphone-ul dumneavoastră, prin intermediul sistemelor Composition Media, Discover Media sau Discover Pro. Cu App-Connect, anumite aplicaţii vor fi redate prin USB pe display-ul sistemului dumneavoastră radio sau de radio-navigaţie, astfel încât funcţiile practice şi cele de divertisment ale smartphone-ului să vă stea la dispoziţie și la bordul noului Touran.

Această aplicație Volkswagen impune o conexiune de date dedicată autovehiculului. Pentru ca aplicația să poată fi afişată, sistemul multimedia și smartphone-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe tehnice. Pentru întrebări, vă rugăm să vă adresați distribuitorului dumneavoastră Volkswagen sau să consultați informaţiile oferite la www.volkswagen.com/car-net.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu