Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Cu aplicaţia "seeMore" în expediție digitală.

05.09.2016

Aplicaţia Volkswagen "seeMore" permite expediţii multimedia inedite pentru Passat şi întreaga gamă de modele Volkswagen. În acest sens cataloagele de produs, materialele de promovare, inclusiv spot-urile radio şi TV, informaţiile online, dar şi autovehiculele reale sunt strâns interconectate. Aplicaţia "seeMore" le oferă clienţilor posibilităţi absolut noi de a cunoaşte modelele Volkswagen în manieră interactivă.  Augmented Reality este cheia în acest sens, în vederea interconectării lumii auto reale cu cea virtuală.

Cataloage vii

Volkswagen utilizează tehnologia pentru prima dată la acest nivel în cadrul unei aplicaţii. Imaginile catalogului prind viaţă, iar automobilul se "ridică" din catalogul de pe smartphone sau tabletă, sub forma unui model 3D detaliat. Acum este suficientă atingerea display-ului, pentru a schimba culorile automobilului, a înlocui jantele din aliaj uşor sau a modifica interiorul. Apoi puteţi privi toate detaliile din interior, din perspectiva şoferului. Când mişcaţi smartphone-ul sau tableta în direcţia dorită, iconiţele adiţionale vă oferă informaţii detaliate, de exemplu despre sistemele de infotainment sau dotările speciale, precum sistemul de sunet DYNAUDIO. De asemenea, pentru prima dată aplicaţia permite acum scanarea autovehiculelor reale, care pot fi identificate cu o funcţie nouă de identificare auto.

Aplicaţia realizată de agenţia Agentur Card eMotion este disponibilă în Austria pentru sistemele de operare iOS şi Android. 

 

VW seeMore în Play Store

VW seeMore în iTunes App Store