Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Oferte actuale

Oferte Volkswagen disponibile

Informații despre ofertele speciale Volkswagen, ultimele promoții Volkswagen disponibile și servicii financiare specializate oferite prin intermediul Porsche Bank, lider în servicii de finanțare și asigurare pentru piața auto.

 

Modele speciale de automobile nou lansate pe piață, disponibile pentru pasionații mărcii Volkswagen, configurații personalizate, linii și forme care îți iau respirația și caracteristici tehnice impresionante pentru amatorii de perfecțiune tehnică, forță și eficiență.

Performanță, inovație și accesibilitate într-un singur loc. Aflați mai multe detalii despre  oferta specială Volkswagen pentru luna aceasta.

 

Tot aici găsiți soluții financiare adaptate nevoilor dumneavoastră în variante avantajoase disponibile pentru o perioadă limitată de timp. Soluții de finanțare pentru achiziționarea automobilului preferat și opțiuni de asigurare destinate asigurării confortului dumneavoastră în trafic. De la variante avantajoase de leasing și credite personalizate pentru persoane fizice și juridice și până la pachete de asigurări RCA și CASCO, prin intermediul Porsche Bank, beneficiați de oferte speciale pentru ca visul dumneavoastră să devină realitate.

 

Consultați acum oferta Volkswagen și secțiunea VW de promoții disponibile și contactați reprezentantul Volkswagen pentru mai multe detalii.