Bucuraţi-vă de cea mai sportivă legătură între maşină şi carosabil.

Șasiul.

Şasiul sport vă oferă şi mai multă plăcere la volan, în condiţii de manevrabilitate excelentă. Pentru că vă oferă reglaje deosebit de ferme ale arcurilor, amortizoarelor şi braţelor stabilizatoare. Astfel puteţi exploata optim puterea ridicată, menţinând totuşi controlul deplin.

Drept urmare, direcţia progresivă opțională permite un control mai bun pentru condusul sportiv şi asigură mai mult confort în situaţiile cotidiene. Astfel, reglajul progresiv al direcției reduce efortul pe care trebuie să-l depuneţi la manevrele de parcare, sporind totodată dinamismul pe drumurile virajate, pentru că oferă un răspuns mai direct în aceste condiţii.

Intră mai târziu în producţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Nicio ezitare! Se vede de la prima privire! Noul T-Roc.